login |

Délelőtti videó 6.: Keeper of The Ashes: The Oklahoma Girl Scout Murders

2022. 09. 29. 12:40 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: doku, video,

Itthon is bemutatásra került a Hulu-n megjelenti ABC News dokusorozat a Disney+-on Gyilkosság a cserkésztáborban – Igazság 40 év múlva címmel, az előzetese a tovább mögött.

A Kristen Chenoweth közreműködésével készített széria egy 1977-es esetet dolgoz fel, ami során három oklahoma-i kislányt találtak holtak egy cserkésztáborban. A gyilkos után ugyan hajtóvadászat indult, de az elmúlt évtizedekben is maradtak bizonytalanságok az ügy kapcsán.

1 hozzászólás Ne habozz!

Divide - 2022. 09. 29. 20:09

Iszonyatosan visszatetsző benne ennek a Kristen “shouldacouldawoluda” Chenoweth-nek a szereplése, annyi köze van az egész ügyhöz, hogy majdnem ő is elment abba a táborba, és egyszer köszönt az egyik áldozatnak az iskola folyosóján (nem vicc).
Méltatlan az egész ügyhöz, ahogy ott szenveleg, és a végén még a nyomozót is letapizza. O.o Egyébként a gyilkossági ügy döbbenetes (nem csak a bűncselekmény maga, hanem ami azt követően történt, nem akartam hinni a fülemnek, hogy pl. hogy viselkedtek a tábori dolgozók, akik felfedezték a lányokat a gyilkosság reggelén).

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz