login |

Hírpéntek – Belgravia 2. évad!

2022. 09. 30. 09:25 - Írta: winnie

17 hozzászólás | kategória: hírek,

 • Mai magyar premier: Luxusingatlanok Sidney-ben 3. évad + Disney+: Gyönyörű Amerika 1. évad + Apple TV+: Farkassrác és a mindenséggyár 2. évad + Prime Video: Dzsungel 1. évad + Netflix: Szellemkutyák 1. évad, Tűzforró talaj 2. évad (folytatás/”3. évad”), Így játszunk mi 1. évad + Entergalactic – Egy ifjú felfedező
 • Premier: Interview with The Vampire S1, Call Me Kat S3, Welcome To Flatch S2, Young Sheldon S6, Ghosts S2, So Help Me Todd S1, CSI: Vegas S2, Kamp Koral: SpongeBob’s Under Years S1 (folytatás), Luxe Listings Sydney S3, Hell’s Kitchen S21, Queer For Fear S1, Ask This Old House S21, The This Old House Hour S44, The Fifth Estate S48, The Australian Wars S1, A Killer’s Mistake S3, Paramedics AUS S4, Taskmaster S14, Rivers of Life S2, Murder In The Valleys S1 + Finálé: The Great Chocolate Showdown S3, Southern Charm S8, Hostages S1 + Entergalactic
 • Teljes évados premier: Ramy S3 (Hulu), Wolfboy and the Everything Factory S2 (Apple TV+), Jungle S1 (Amazon), Floor Is Lava S2* (Netflix), Phantom Pups S1 (Netflix), Human Playground S1 (Netflix), Get Rolling with Otis S2 (Apple TV+)
 • Magyar premier – Direct One: 10.05 Bűn örvénye (Spiral / Engrenages) 7. évad
 • Magyar premier – HBO Max: 10.15 Ramy (Ramy) 3. évad
 • Magyar premier – Disney+: 01.04 Star Wars: A rossz osztag (Star Wars: Bad Batch) 2. évad
 • Magyar tévés premier – HBO3: 10.09 A tolvaj, a felesége és a kajak (The Thief, His Wife and the Canoe) 1. évad
 • Új magyar Amazon-on: The Last Ship, Nip/Tuck, Rizzoli & Isles, Mom, Veronica Mars, Chuck, Animal Kingdom, 2 Broke Girls + megint visszakerült a Cold Case
 • Új a magyar Disney+-on: America: The Beautiful S1, Atlanta S1-S2
 • Lekerült a Disney+-ról a pár napja 5 résszel felkerült Promised Land – ugye nyáron az HBO Max-on a mexikói Cleaning Lady-vel is ez történt, sőt, ahogy fent írom, nyáron a Prime Video-ról a felkerülése után már kétszer is lekerült a Cold Case, hogy ma visszakerüljön (VÉGRE MEGINT ESTI PROGRAM!). A lényeg, hogy elég fura. Sőt: “Az ausztrál régióban tegnapelőtt még 554 magyar feliratot listáztak, ma már csak 547-et. A lengyeleknél 495 volt, ma már csak 484. A szinkronoknál 3-4 az eltérés jelenleg.” Lehet bug a nyilvántartó/adatszívó oldalon – de lehet, hogy tényleg eltűnt erről-arról a magyar specifikáció a Disney+-on.
 • Az Apple TV+ bejelentett pár premierdátumot: 11.04 The Mosquito Coast S2, 11.11 Mythic Quest S3, 12.02 Slow Horse S2, 12.09 Little America S2
 • A Netflix elkezdett dolgozni egy élőszereplős Yasuke-sorozaton, aminek Omar Sy lehet a főszereplője – ugye a történet egy afrikai származású szamurájról szól a feudális Japánban. A készítő Nick Jones Jr. lenne, aki az animét is jegyezte, a terv egy 5 részes szezon.
 • Trevor Noah távozik a The Daily Show-ból, nem újítja meg a most lejáró 5 éves szerződését. (Jó eséllyel csökkent volna a fizetése. Anno még racionálisnak tűnt egy 8 számjegyű fizu, de mára már eléggé megváltozott a műsorkörnyezet.)
 • A korábban “Nem is!”-vélemények után Kaley Cuoco legutóbb azt nyilatkozta, hogy nyitott a The Flight Attendant 3. évadjára, mindenképp látja lehetőségét.
 • Mégsem Dan Lin lesz a Warner/DC fő kreatívja, Kevin Feige-ja, mert nem tudtak megegyezni vele arról, hogy lepasszolja a produkciós cégét.
 • Az NBC berendelte sorozatnak a korábbi pilotberendelt cím nélkül többkamerás Mike O’Malley-komédiát Jon Cryer, Abigail Spencer és Donald Faison, valamint Finn Sweeney és Sofia Capanna főszereplésével. Ez egy feleségétől elváló, de családjával tovább élő, a gyereknevelésben segítő férfiról szólna. A helyzetet az fogja bonyolítani, hogy megjelenik a férfi kedvenc sportcsapatának tulaja és elnyeri a feleség szívét.
 • Az American Horror Story 11. évadja az American Horror Story: NYC címet kapta. Azaz New York City. A premierdátuma a korábban kiszivárgott.
 • Itt a Nielsen szeptemberi első heti streaming nézettségi listája, amivel csak azért foglalkozok, mert ezzel lehet viszonyítgatni a Gyűrűk ura-sorozat kapcsán. A Nielsen Amerikát mér és tévékészüléket, és azt tudjuk, hogy a kábé pont 2 LOTR-rész hosszú Me Time című Netflix-film globálisan ezen a héten összplatform 56M órát hozott 100 perces játékidővel. Minden mással nincs értelme összevetni, hiszen pl. a House of The Dragon számai nem az 1×03-at, hanem az addigi részeket fedik, a teljes évados premierek pedig 8-10 részeket.
 • Tim Long lett a FOX-os animáció, a Bloom County showrunnerje.
 • Az Epix berendelte a Belgravia 2. évadját.
 • Berendelésre került a Big Timber 3. évadja.
 • Steve Holland, a Young Sheldon showrunnerje beszél az évadnyitóról.
 • Chris Sheridan, a Resident Alien készítője beszél a 2. évados zárásról.
 • Vendégszerep: Chloe Bennet – Dave (visszatérő), Marla Gibbs – Grey’s Anatomy (több rész),
 • Állandó szerep: Noma Dumezweni, Christopher McDonald, Michael Nouri, Isabel Gravitt, Henry Hunter Hall, Luke David Blumm – The Watcher (Netflix), Olivia Scott Welch – Straight Man (AMC), Jamaal Avery, Jr., Emma Berman – Star Wars: Young Jedi Adventures (Disney+),
 • Interjú: Matthew Needham (Larys – House of The Dragon), Lloyd Owen (Elendil – The Lord of The Rings: The Rings of Power), Attica Locke és Tembi Locke (a From Scratch készítői), a Criminal Minds: Evolution gárdája, Fortune Feimster, a Los Espookys gárdája,
 • Új sorozat: The Gone – ír-új-zélandi, készítő: Simone Nathan és Karl Zohrab, egy ír nyomozóról, aki összeáll egy kiwi zsaruval, hogy megtaláljon egy ír párt, akik eltűntek a hírhedt új-zélandi városból. A keresés közben, miközben versenyt futnak az idővel, felfedezik, hogy több eltűnés is történt a környéken, amik kapcsolatban lehetnek egy történelmi gyilkosságsorozattal. Szereplők: Richard Flood, Acushla-Tara Kupe, Michelle Fairley, Carolyn Bracken, Liam Carney, Aaron Monaghan, Wayne Hapi, Manu Bennett, Vanessa Rare,  Scott Wills.
 • Új sorozat: The Devil’s Promise – szaud-arábiai, készítő-rendező: Tony Jordan és Colin Teague, főszereplő: Paula Patton, egy férfiról, aki szert tesz egy gigantikus projektre, mely keretében Kairó gettóját újrafejlesztheti, amikor kiderül, hogy feleségének gyógyíthatatlan agydaganata van. A férfi mindent megtesz azért, hogy megmentse őt, még a lelkét is elígéri halála után Íbisznek, azaz az ördögnek. További szereplők: Amr Youssef, Aïcha Ben Ahmed, Fathy Abdel Wahab, Yaqoub Alfarhan, Ahmed Magdy, Ahmed Al Refaei, Mohamed Yousry, Mohamed Marzban, Khaled Kamal, Moataz Hisham, Mourad Makram, Amr Gamal, Nelly Karim, Maha Abou Ouf.
 • Pilotszkript: Swordplay – csatorna nélkül (gyártó: Macro Television Studios), készítő: Jonathan és Josh Baker, Lucien Christian Adderly & Richard “Byrd” Wilson, showrunner: Glenn Mazzara, akció-fantasy dráma egy tiniről és új barátjairól, egy Hypebeast csapatról, aki retró cuccaikban egy ősi kard segítségével hajszolják a dicsőséget azzal, hogy más világbeli teremtmények ellen harcolnak Los Angeles utcáin.
 • Pilotszkript: cím nélküli dráma – csatorna nélkül (gyártó: eOne), készítő: Bo Yeon Kim és Erika Lippoldt, rendező: Jee-Woon Kim, egy az USA-ba kivándorló koreai családról.
 • Kristin Chenoweth és Kenny Ortega 1300 Miles to Broadway címmel készít dokusorozatot a Monarch Media-val, amit Chenowet Broadway távora inspirált, amiben 8-12. osztályosokat vezetnek be a színpad világába mindenféle órákon és érzelmi utaztatáson át.
 • Az Epix San Francisco Sounds címmel két részes dokusorozatot készít a San Francisco-i zenei szcénáról 1965 és 1975 között.
 • Az NFL Media több éves szerződést között Kyle Brandt-tel, aki marad így Good Morning Football-ban, emellett minden mást is fog csinálni. Mostantól például a CBS vasárnap NFL-es felvezetésében is szerepet kapott, pár hete pedig a Peyton Manning-féle Omaha Productions-szel szerződött le, és indított például podcastet.

17 hozzászólás Ne habozz!

Necridus - 2022. 09. 30. 09:33

“A korábban “Nem is!”-vélemények után Kaley Cuoco legutóbb azt nyilatkozta, hogy nyitott a The Flight Attendant 3. évadjára, mindenképp látja lehetőségét.”

Bármilyen is volt az S2, Kaley és TFA. Juhú, ha lesz belőle valami!

“Mégsem Dan Lin lesz a Warner/DC fő kreatívja, Kevin Feige-ja, mert nem tudtak megegyezni vele arról, hogy lepasszolja a produkciós cégét.”

Greg Berlanti kiesett? Vagy ő hivatalosan sosem volt megkörnyékezve?

Mammut - 2022. 09. 30. 09:59

Ezt szerintem az rtl-től kellene megkérdezni, hiszen csak ők tudják, hogy tervezik-e vagy sem folytatni. Bár két év kihagyás után én nem állnék féllábon.

Nem hiszem, hogy feltűnne az hbo max kínálatában, én legalábbis nem látok kapcsolatot.

Elijah - 2022. 09. 30. 10:54

Az Atlanta eddig nem volt fent a magyar Disney+-on. Ez is egyike azon sorozatoknak, melyekhez még a júniusi start előtt volt magyar specifikáció, de végül nem kerültek fel az első napon. Gondolom, a következő hónapokban ezeket a sorozatokat fogják pótolni, plusz a hiányos sorozatokat is teljessé teszik majd (ld. New Girl, The Fosters, Last Man Standing).

Érdekes, mennyi Warner-sorozat jön az Amazon Prime-ra, köztük olyanok is, mint a Chuck vagy a Veronica Mars, melyek még a magyar HBO Max-on sincsenek fent. Vajon ezek idővel az HBO Max-nál is otthonra lelnek? Gondolom, nem lenne lehetetlen megszerezni a régiós jogokat, ha a Prime-on is megjelentek.

winnie - 2022. 09. 30. 10:56

És az Animal Kingdom, ami eddig még sehogy nem volt látható itthon! Kár, hogy csak az angolosok örülhetnek.

Franky - 2022. 09. 30. 11:16

Sziasztok. Az új TWD rész majd egyből szinkronos lesz vagy kell v mennyit várni rá? Kösszi

winnie - 2022. 09. 30. 11:20

ha várni kell rá, azt senki sem fogja megmondani, hogy mennyit, de szerintem szinkronos lesz.

Flanker - 2022. 09. 30. 12:55

“Omaha Productions”, miért nem lepődök meg hogy ez a neve? :D :D

Florabell - 2022. 09. 30. 13:50

Milyen kellemes meglepetés a Belgravia 2.évad!
Ha jól számolom már két év eltelt az 1.bemutatása óta.

kiskiraly - 2022. 09. 30. 14:16

Heartland 16. évad előzetes
https://www.youtube.com/watch?v=44m3lpLyxFw

Nagyi89 - 2022. 09. 30. 16:12

Miből gondolod hogy ennek bármi köze van az HBO Max hoz?

Kissur - 2022. 09. 30. 16:58

Az új Prime Videos sorozatokhoz szerintetek várható belátható időn belül magyar felirat? Szinkronra nem is számítok.

Edete - 2022. 09. 30. 17:01

Trevor Noah távozik a The Daily Show-ból, nem újítja meg a most lejáró 5 éves szerződését. (Jó eséllyel csökkent volna a fizetése. Anno még racionálisnak tűnt egy 8 számjegyű fizu, de mára már eléggé megváltozott a műsorkörnyezet.)

Ez alatt mit kell érteni? Mi változott? Ma már nem érnek annyit Trevorék?

Hexenritter - 2022. 09. 30. 17:16

Remélem azért rászólnak Nick Jones Jr.-ra, hogy mecha és varázslat nem kell majd ezúttal mint az anime “adaptációban”. :D Bár fene se tudja, lehet, hogy pont erre mennek rá.

winnie - 2022. 09. 30. 17:23

“Ez alatt mit kell érteni? Mi változott? Ma már nem érnek annyit Trevorék?”

lineáris nézettség, elvárások, a csatorna teljesítménye. régen többet ért egy erős műsor a CC-nek, ma már közel sem annyit, mint 2017-ben.

kiskiraly - 2022. 09. 30. 17:25

A helység kalapácsa teaser trailer
https://www.youtube.com/watch?v=JMzIL6FiRHc

Rómeó és Júliára (Baz Luhrmann-os) próbálna hajazni, az eredeti szöveget megtartva. De ehh inkább nem mondok semmit.

Rainmagic - 2022. 09. 30. 21:29

A Grey’s vajon érkezni fog a Disneyre, vagy várni kell?

winnie - 2022. 10. 01. 09:20

nincs jele annak, hogy bármi országos jönne azonnal.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz