login |

Ázsia a Disney+-on: Shadow Detective

2022. 11. 03. 14:50 - Írta: human

2 hozzászólás | kategória: ajánló, Ázsia sorozatozik, kampány, video,

Egyre inkább érkeznek hozzánk a Disney+-ra az ázsiai sorozatok, múlt héten került fel a dél-koreai A múlt ügyei például. Nem teljes évaddal, hanem heti epizódokkal.

A hivatalos leírás:

Taekrok, a nyugdíjazásához közel járó öreg nyomozó fenyegető hívást kap egy ismeretlen férfitől, majd alaptalanul gyilkossággal vádolják. A zsaroló barátnak hívja magát, és egy játékot javasol. Arra utasítja Taekrokot, hogy vegye elő múltbéli ügyeit. Az öreg nyomozó kétségbeesetten próbálja felidézni a múltat, hogy rájöjjön, ki a zsaroló és mik a szándékai. Be tudja fejezni Taekrok ezt a hátborzongató játékot?

A poszter alatt, tovább mögött előzetesek (a CC-vel bekapcsolható mindegyiken angol felirat). Szereplők: Lee Sung-min, Kyung Soo-jin, Ji Goo, Lee Hak-joo.

2 hozzászólás Ne habozz!

Scat - 2022. 11. 03. 14:56

Szóval mégsem misztikus, hanem amolyan kirakós féle…
Így már nem is hangzik olyan rossznak.

Sigismundus - 2022. 11. 04. 22:28

1×01
Első rész alapján nem ígérkezik rossznak. Morgós, beszólós öreg zsaru, sokat látott, talán többet is, olyat is amit nem kellene, de nem jutott előbbre a ranglétrán.

Volt némi humor is benne, amikor felhívták egymást üldözés közben, jót vigyorogtam.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz