login |

Ázsia a Netflixen: Under the Queen’s Umbrella

2022. 11. 21. 14:50 - Írta: human

2 hozzászólás | kategória: ajánló, Ázsia sorozatozik, kampány, video,

Szombati Netflix-premier A királynő védelme alatt, így gondolom, egyértelmű, hogy valami keleti móka, méghozzá dél-koreai gyártmány, és szombatonként folytatódik majd magyar felirattal. (A vásárolt sorozat szokás szerint Amerikában a koreai sugárzással egy időben ment, itthon késleltetve érkezik, és nem teljes évadként.)

A hivatalos leírás:

Egy temperamentumos királyné próbálja ráncba szedni féktelen fiait, hogy az egyikük Joseon következő királya lehessen, miközben a vetélytársai a trónért versengenek.

A plakátok alatt, tovább mögött előzetes és részlet. Szereplők:  Choi Won-yeong, Kang Chan-hee, Kim Eui-sung, Kim Hae-sook, Kim Hye-soo, Moon Sang-min, Ok Ja-yeon.

2 hozzászólás Ne habozz!

Scat - 2022. 11. 21. 15:07

Akkor ez egy újkorba ágyazott gyereknevelős vígjáték? Az pont nem érdekel.

“Tetszik”, hogy a leírás Joseont használ a magyar Csoszon helyett. Pff…

Sook Jai - 2022. 11. 28. 10:48

Zseniális sorozat, se nem vígjáték, se nem tipikus saeguk. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki szereti a koreai sorozatokat.
Kim Hye Soo általában minden szerepében kitűnő, de eddig ebben a legjobb. Ilyen klassz királynő karaktert még nem láttam!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz