login |

Hírcsütörtök – The Devil’s Hour 2. és 3. évad! Secrets of Summer 2. évad!

2022. 11. 24. 09:05 - Írta: winnie

9 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Shaq 1. évad + HBO Max: F-Boy Island – Kamuarcok szigete 2. évad + Netflix: Az első szerelem 1. évad
 • Premier: Criminal Minds: Evolution S1, Shaq S1, Good Rivals S1, Adrian Dunbar’s My Ireland S1 + Finálé: Pennyworth S3, Chucky S2, The Kardashians S2, The Big Brunch S1, Indefensible S2
 • Teljes évados premier: First Love S1 (Netflix)
 • Magyar premier – Netflix: 12.28 The Circle (The Circle US) 5. évad
 • Magyar premier – Disney+: február Fleishman bajban van (Fleishman Is In Trouble) 1. évad
 • Magyar premier – RTL Klub: 2023 Apatigris 3. évad
 • Magyar premier – HBO Max: 11.26 Itt vagyunk (We’re Here) 3. évad
 • Új magyar streaming oldalon: F-Boy Island S2 (HBO Max)
 • Megjelent az RTL+ tévés alkalmazás, legalábbis LG tévéken biztosan.
 • A Paramount is 100+-os elbocsátásokat eszközölt a tévés szerkezeti egységében.
 • A Prime Video 8 részes sorozatot rendelt be az FTX kriptobotrányról, valamint a céget vezető Sam Bankman-Fried-ről, aminek David Weil lesz a készítője, az executive producerei pedig Joe és Anthony Russo – utóbbiak lehet, hogy rendezni is fogják a pilotot. (Ugyanitt, bár film lesz: az Apple lehet a nyertese Michael Lewis FTX kriptobotrányról, valamint a céget vezető Sam Bankman-Fried-ről szóló könyvének tévés adaptációs jogainak – az író hat hónapot töltött az üzletemberrel a balhé kitörése előtt.)
 • Az NBC midseason premierjei: 01.17 Night Court (kedd 20:00), 01.24 American Auto S2 (kedd 20:30), 01.31 La Brea S2*, 02.19 Magnum PI S5 (vasárnap 21:00), Found (vasárnap 22:00), 02.26 The Blacklist S10 (vasárnap 20:00) + 01.02 America’s Got Talent: All-Stars (hétfő 20:00), 03.06 The Voice S24, 03.07 That’s My Jam S2 (kedd 22:00)
 • Melissa Joan Hart abszolút nyitott lenne egy Sabrina The Teenage Witch-rebootra.
 • A Shetland 8. évadjára Ashley Jensen érkezik főszereplőnek a távozó Douglas Henshall helyére.
 • Cheryl Burke kiszáll a Dancing With The Stars-ból.
 • Chandler Riggs (Carl) is ott volt a The Walking Dead fináléjának egyik jelenetében, bár más karakterként, a tömegben egy hilltopi farmert alakított – kép.
 • Eredetileg 5 évados tervet kapott az Andor, vagy legalábbis a színészek ennyire írtak alá, azonban (egyik színésztársa _elmondása alapján_) Diego Luna ennyit nem vállalt volna, így a maradék 4 évet a második szezonba sűrítik bele.
 • A David Tennant főszereplésével készített ITVX-es Litvinenko Amerikában AMC/AMC+/Sundance Now sorozat lesz, de Kanadában például Prime Video.
 • A skandináv Viaplay streaming platform februárban, illetve márciusban indul el az USA-ban és Kanadában.
 • Az HBO Max-os Dune: The Sisterhood újabb showrunnert veszít: Diane Ademu-John, az egyik showrunner nem viszi tovább a forgatást, de a kreatív részvétele megmarad. Nyilván nem akar olyan sokat Magyarországon lenni és más munkákon is dolgozik, így a forgatás idejére Alison Schapker marad az egyetlen showrunner.
 • A The Walking Dead 75 egymás utáni részen keresztül szállította a 10M+ aznapi nézőt, amire az amerikai kábeltévés történetben még nem volt példa.
 • A Prime Video berendelte a The Devil’s Hour 2. és 3. évadját.
 • A Netflix berendelte a Secrets of Summer 2. évadját.
 • Vendégszerep: Eddie Cibrian, Daniella Pineda – Home Economics (visszatérő), Jason Ritter, Wrenn Schmidt, Betsy Brandt, Keith Carradine – Accused, Jason Ritter, Pamela Adlon, Adelynn Spoon, Yvette Nicole Brown, Josh Banday – Slumberkins,
 • Állandó szerep: Mandy Moore – Dr. Death S2, Luciane Buchanan, Kaina Makua, Moses Goods, Siua Ikale’o, Brandon Finn, James Udom, Mainei Kinimaka, Te Kohe Tuhaka – Chief of War (Apple TV+), Aki Omoshaybi – Silent Witness,
 • Interjú: Kal Penn (Simon – The Santa Clauses), Michael Imperioli (Dom – The White Lotus), Elizabeth Debicki (Diana – The Crown), a Tulsa King gárdája, Linda Cardellini (Judy – Dead To Me)
 • Az ARENA4+ streamingszolgáltató a jövőben a NET4+ nevet viseli. Új applikáció is jön majd.
 • Pilotszkript: Salt – CBC, kanadai, készítő: Abdul Malik, egy tehetős, botrányba keveredett muszlim család által nevelt fiatal férfiról, aki apja bűneiért vezekelve beépül egy nemzetközi szállodalánc egyik hotelébe, hogy az ottani dolgozókat “szakszervezetesítse”.
 • Új sorozat: Shahmaran – Netflix, török, készítő: Pınar Bulut, rendező: Pınar Bulut, főszereplő: Serenay Sarıkaya és Burak Deniz – egy nőről, aki tanárként egy új városba készül, hogy kérdőre vonja nagyapját, amiért anyját évekkel korábban magára hagyta, azonban egy szokatlan közösségben találja magát, aminek tagjai egy mitikus kígyólény, Shahmaran leszármazottjainak tartják magukat, akinek legendája a szerelem és bölcsesség jelképe. A közösség/faj egy történelmi prófécia beteljesülését várja, azonban minden megváltozik a kívülálló jövetelével.
 • Új sorozat: Ten Pound Poms – BBC, 6 rész, angol-ausztrál, készítő: Danny Brocklehurst, a II. vh utáni britek egy csoportjáról, akik elhagyják az országot, hogy az életüket megváltoztató utazásra induljanak Ausztráliába. Szereplők: Faye Marsay, Warren Brown, Michelle Keegan, Rob Collins, Leon Ford, Declan Coyle, David Field, Stephen Curry, Hattie Hook, Finn Treacy, Emma Hamilton.
 • Az ITV Studios megvásárolta Clare Mackintosh könyvének, a The Last Party-nak a tévésorozatos adaptációs jogait. A történet egy nyomozóról szól, aki egy vízben talált holttest ügyében kezd nyomozni. A megölt illető kisvárosi közösségének hőse volt, aki halála előestéjén egy bulin összehozta perlekedő szűkebb pátriáját.
 • Meghalt Jason David Frank (Power Rangers).
 • A Netflix-re decemberi premierként érkezik az argentin Dance Masters című reality, ami egy avatarral/avatarként táncolós show lesz, szóval olyan, mint a CBS-en is volt nemrég?
 • A Chrisley Knows Best főszereplői, Todd és Julie Chrisley 12, illetve 7 év börtönbüntetést kaptak mindenféle pénzügyi vádak miatt. A USA csatorna elkaszálta sorozataikat.

9 hozzászólás Ne habozz!

wickee - 2022. 11. 24. 09:24

“Megjelent az RTL+ tévés alkalmazás, legalábbis LG tévéken biztosan.”

Weben pedig az rtlplusz.hu helyett megint az rtlmost.hu címen jön be. Ennek vajon mi az oka?

Mammut - 2022. 11. 24. 10:34

RTL+-t még pofozgatják, reggel még mindig újra kellett az eszközt regisztrálnom, az azóta megjavult (pedig frissítés nem volt), viszont az előbb eltűnt a Király mindkét része, ami reggel még megvolt. :)
De jó, hogy végre van egy app és nem csak a béna weblapos felület.
A seek gomb is valamiért a film végére ugrik az elején (persze a lejátszás elölről megy). Reggel tuti, hogy elől volt a gomb.

Azt viszont nem értem, hogy miért a legújabb epizód van elől a sorozatok aloldalán. Ki az, aki a végétől visszafelé néz egy sorozatot? A sok száz részes sorozatoknál három órán át kell scrollozni, mire végre eljutsz az első részhez.

Legyen egy legújabb részek alpont talán az utolsó 10 résszel, hogy bekapcsolódhassanak azok, akik a tévében nézték eddig. De gondoljanak azokra is, akik elölről néznék!

winnie - 2022. 11. 24. 10:43

“viszont az előbb eltűnt a Király mindkét része, ami reggel még megvolt. :)”

néztem is, hogy miért a 2. helyezettel kezdődik a toplista:)

“Azt viszont nem értem, hogy miért a legújabb epizód van elől a sorozatok aloldalán. Ki az, aki a végétől visszafelé néz egy sorozatot? A sok száz részes sorozatoknál három órán át kell scrollozni, mire végre eljutsz az első részhez.”

igen, ahogy írtam twitteren, ez az rtlmost baromsága volt, amit már anno is szóvátettem, ami viccesen nézett ki egy 80 részes telenovellánál, amit az ember elejétől nézett volna. ez a futó sorozatoknál van szerintem így, ami nem fut, ott a sorrend megvan – félig, mert pl. a drága örökösöknél 15-ös stócok vannak, amiknél nem klikkelni kell, hanem görgetni, de cserébe ott is az utolsó csoport van legfeleül, és az első részesek legalaul, ráadásul nem is minden thumbnail látszik, hanem minden stócban ott egy “további videók” klikk.

Mammut - 2022. 11. 24. 12:34

Nem csak a futóknál, pl. nézd meg a barátok köztnél a felső csoportok is fordítva vannak, nem csak az éppen ismételtek és külön vicces, hogy “az első résztől” nevű alcsoportnál scrollozhatsz át 500 részt az első részig. :D

Plusz, keveredés is van a részek között, azok vajon keverednek olyankor is, ha nézed és gyorsan csak a következő epizódra ugranál, vagy olyankor tudja az app, hogy igazából melyik jön?

Az appban amúgy nincs további videók gomb, mint a weboldalon, ténylegesen mész jobbra a végtelenségig.

Róka - 2022. 11. 24. 14:22

Megint késik a The Sex Lives of College Girls. Pedig már délután van..(és mára is dupla epizódot ígértek) Talán ez rendszeres lesz?

Róka - 2022. 11. 24. 15:56

“Megint késik a The Sex Lives of College Girls. Pedig már délután van…”
-Felkerült. (dupla epizód)

Enzo - 2022. 11. 24. 17:16

érdekes a Carl-os (meg a másik TWD-s) hír, nem is tudtam :O
+köszi a La Brea folytatás időpontot

az Andor akkor 2.évados lesz és ennyi?

(és vajon hány ember fogja félreolvasni ezt a Shahmaran-t Shantaram-nak? :D)

kiskiraly - 2022. 11. 25. 02:18
Krisztián - 2022. 11. 26. 09:23

“Megjelent az RTL+ tévés alkalmazás, legalábbis LG tévéken biztosan.”

Segítene valaki, aki megtalálta, hogy mire keressek?
webOS 4.9.7-11 a tv szoftvere.
Nagyon köszi, ha tudtok segíteni.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz