login |

Mr. Garvey visszatért

2022. 11. 24. 20:00 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: fun, video,

Blazé!

Minden idők egyik legjobb szkeccse nálam a Key & Peele-es Substitute Teacher, ami akkora népszerűségre tett szert, hogy konkrétan filmet is elkezdtek fejleszteni belőle. Abból a jelek szerint nem lett semmi, viszont Mr. Garvey a napokban visszatért, amit sosem hittem volna.

A Paramount+ több csatornapromójának egyikét Keegan Michael-Key karakterével készítette el a platform, melyben a szokásos névsorolvasást ezúttal Paramount+-os karakterek szenvedik meg. A végén pedig dettó van slusszpoén.

Egyébként most nézem a Lions-Bills NFL-meccset, annak a szünetében is leadták. Videó / reklám / miniszkeccs a tovább mögött.

2 hozzászólás Ne habozz!

juhaszvik - 2022. 11. 25. 07:54

off: game pass-on van reklám?

winnie - 2022. 11. 25. 08:24

ha élőben nézed, akkor látod a reklámokat, egy az egyben kapod az amerikai adást (kivéve a félidő és a 4. negyed előtti helyi híreket, ami 1-2 perc). ha visszanézed a meccset, akkor a vége után pár órával már kiszedik a reklámokat.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz