login |

Vendégbloggerkedés

Ha úgy érzed, hogy kedvenc sorozatodat baromira elhallgatjuk, ha egy aktuális soriról nem nagyon írunk, ha egy régi kincset bányásznál elő, ha szeretnél hetente kibeszélni egy sorozatot kritika vagy rövid vélemény formájában, ha meg akarod ismertetni az olvasókat valami kötelezővel vagy ha írási egyszerűen csak késztetésed van, akkor ne habozz. Küldd el a Sorozatjunkie levélcímére.

(Érdemes a képeket a levélhez csatolni, nem pedig a dokumentumba beleszúrni. A formátum bármilyen klasszikus (Word, text) lehet.)

Vendégírások az elmúlt időszakból – minden műfajnak teret engedünk:

És ezen a linken tovább folytatódik a népes tábora a vendégírásoknak. Ha rendszeresen visszatérő író vagy, akkor az a veszély is fenyegethet, hogy meghívunk a “stábba”, ami természetesen bizonyos kiváltságokkal járhat. Legalábbis ez történt eddig vagy féltucat olvasóval.

Szóval, ha van kedved, írj, szerezz 1-2 képet és küldd el. Ha megüt egy szintet, akkor pedig dobjuk is kifele a blogra. Természetesen fenntartjuk a jogot, hogy egy kapott írást ne jelentessünk meg, valamint a kisebb-nagyobb szerkesztés joga is a mienk. Csak egy kérésünk lenne: máshol már publikált anyagot ne küldjetek.

Utoljára frissítve: 2014.02.21.